ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Άμραμπατ, Μοχαμάντι και Χατζισαφί, ατομικό ο Μάνταλος

Οι Νορντίν Άμραμπατ, Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Παρασκευής (28/10), αντίθετα ο Μάνταλος γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενόχλησης στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε τους Νορντίν Άμραμπατ, Μιλάντ Μοχαμάντι και Εχσάν Χατζισαφί να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα προβλήματα, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος αισθάνθηκε μια ενόχληση στον αριστερό τετρακέφαλο και προπονήθηκε ατομικά μαζί με τους Στίβεν Τσούμπερ και Τομ Φαν Βερτ.

Η αυριανή (29/10) προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή για το πρώτο ντέρμπι στην OPAP Arena

Πηγή: Sport24.gr