ΑΕΚ: Το μικροατύχημα του Νεστορίδη δεν θα του στερήσει την παρουσία στα εγκαίνια της Opap Arena
Ο Γιώργος Νέστορίδης αποκάλυψε πως ο πατέρας του και θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας, είχε ένα μικρό ατύχημα, το οποίο πάντως δεν φαίνεται ικανό να τον εμποδίσει από το να δηλώσει “παρών” στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας.
Οι ημέρες για την τα εγκαίνια της Opap Arena πλησιάζουν (30/09) ώστε να δοθεί τέλος σε μία αναμονή 20 ετών από την πλευρά του κόσμου της ΑΕΚ για να δει την ομάδα τους να παίζει στη φυσική της έδρα, και όπως είναι λογικό αυτή η αδημονία διέπει και τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει το σύλλογο φορώντας τη φανέλα του.
Ένας εξ αυτών είναι φυσικά ο Κώστας Νεστορίδης, με τον γιο του Γιώργο, να ενημερώνει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook πως ο πατέρας του, ο θρυλικός “Νέστορας”, είχε ένα μικρό ατύχημα, που δεν δείχνει ικανό να του στερήσει την παρουσία του από το γήπεδο την ημέρα των εγκαινίων.
“Και σου είπα προχθές πρόσεχε μια εβδομάδα έμεινε…. εσύ ήθελες να πάς να δεις τούς φίλους σου στο καφενείο… ξεφυγες με μία ντρίμπλα από τη μαμά…. και καθώς πήγαινες έπεσες και χτύπησες… και σου λέω τώρα πώς θα πάς στα εγκαίνια… και σε φορείο επάνω να είμαι θα πάω….!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νεστορίδης.
Πηγή: Sport24.gr











