Ακολουθούν τα Βρυσιά, οι Νέες Καρυές!

Νίκη με 1 – 2 πανηγύρισε ο Νίκος Βλαχούλης και οι παίκτες του κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, παραμένοντας κατά αυτόν τον τρόπο σε τροχιά ανόδου.

Ο Χατζηγρηγορίου στο 30′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τον συγκρότημα του Νίκου Βλαχούλη. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Νίκας ήταν εκείνος όπου με σουτ έκανε το 0 – 2 για τυς φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν, ήταν να μειώσουν το σκορ στο 79′ με σουτ του Αρβανιτοζήση μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι στο 29′ είχαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όμως ο Ζεϊμπέκης είπε “όχι” στην κεφαλιά του Χάμου, ενώ στο 49′ ο Νασιούλας αστόχησε σε πέναλτι όπου λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει ο Αρβανιτοζήσης. Επίσης στο 72′, 82′ και 88′ οι προσπάθειες των Νασιούλα, Ζαχόπουλου και Αρβανιτοζήση, σταμάτησαν επάνω στον πολύ καλό Ζεϊμπέκη.

Οι γηπεδούχοι που είχαν και ένα δοκάρι στο 70′ σε σουτ του Κυριακάκη, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 89′ ο Γκερλιώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιώργος Αλεξίου): Παλαμίδας (70′ λ.τ. Τζίγκουρας), Δημουλάς, Ζαχόπουλος, Κουτσικόπουλος Μπ., Λαγδάρης, Μαμάτσας (49′ Μητσόπουλος), Ρουμάνης, Χάμος, Κουτσικόπουλος Αχ. (74′ Μαργαριτόπουλος), Νατσιούλας, Αρβανιτοζήσης.

Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Γκιρλιώτης, Αετόπουλος, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Κυριακάκης, Νίκας, Τάτσιος (65′ Πασχούδης), Χατζηγρηγορίου, Μανώλης (90′ Γκούγκλας), Αλατζίδης (65′ Φιλιππίδης).