Ακόμη υπάρχει ζωή στον “πλανήτη” Σμόλικα!
Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές για τον Σμόλικα Φαλάνης, που επιβλήθηκε εντός έδρας της Αναγέννησης Καλοχωρίου με 3 – 1 και ξέφυγε με 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 25′ ο Σάκης Δάσσιος με προβολή μέσα από μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα του Λιάκου.
Το Καλοχώρι ισοφάρισε προς στιγμήν στο 68′, όταν ο Σπυρόπουλος με σουτ μέσα από περιοχή και από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1 – 1.
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για τον καλύτερο παίκτη του 2013 και την «χρυσή» μπάλα, πατώντας εδώ.
Στο 70′ ο Νεστορίδης εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα και με ένα πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 2 – 1.
Το τελικό 3 – 1 διαμορφώθηκε στο 90′. Ο Κόκρας που είχε περάσει ως αλλαγή, βγήκε σε θέση τετ – α – τετ μετά από πάσα του κολοβού και με μια επαγγελματική “λόμπα” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να “σφραγίσει” την νίκη της ομάδας του.
Οι Συνθέσεις
Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Γκαλίτσιος): Κουσιάς, Δολιάνης, Κουκούλης, Νεστορίδης, Αντωνίου, Κολοβός, Τανάγιας Γ. (50′ Τανάγιας Χρ.), Μπαρούτας Θ., Δάσσιος (70′ Κόκρας), Λιάκος, Πατσής (60′ Ρούμπος).
Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Λιούσκας, Σαμαράς, Καραΐσκος, Λίτσιος, Σαΐτης, Έξαρχος (79′ Καπετάνι), Σαμπάνης, Μούμος, Σπυρόπουλος, Μάρκου Κ. (75′ Λίταινας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Ακρίβος, Γκάγκας.











