Αναγεννημένο το Καλοχώρι επικράτησε και του Απόλλωνα!
Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πήρε σημαντική νίκη απέναντί στο Απόλλωνα Λάρισας τον οποίο και κέρδισε με 2 – 0, ένα σκορ όπου διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Ο αγώνας είχε πολλές δυνατές μονομαχίες με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στις περισσότερες εξ΄ αυτών, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έπιασαν καλή απόδοση σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα και δικαίως ηττήθηκαν.
Στο 30′ η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με τον αμαρκάριστο Κωνσταντή Μάρκου έπειτα από σέντρα του αδερφού του Βασίλη, από αριστερά.
Στο 38′ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους. Μετά την εκτέλεση ενός φάουλ – κομπίνα η μπάλα στρώθηκε στον Σαμαρά ο οποίος από τα 30 μέτρα χάλασε την ησυχία των αραχνών του δεξιού “Γ” της εστίας του Απόλλωνα.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν μπει και πάλι στο παιχνίδι εάν στο 43′ μετά από εκτέλεση κόνρερ από δεξιά ο Καρβούνης μέσα από την μικρή περιοχή κατάφερνε να κερδίσει τον Μαρδάνη όταν η μπάλα του στρώθηκε.
Στο δεύτερο μέρος η ποιότητα του αγώνα μειώθηκε αισθητά με τις δύο ομάδες να ρίχνουν τον ρυθμό τους. Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε το πρόβλημα αφού βρισκόταν πίσω στο σκορ και προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με ατομικές ενέργειες χωρίς να έχει καμία τύχη.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι αν δεν ήταν τόσο επιπόλαιοι στην επίθεση θα είχαν σημειώσει κι άλλα τέρματα, με τους Σαμπάνη (78′) και Σπυρόπουλο (82′) σε χαμένα τετ – α – τετ.
Οι Συνθέσεις
Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Λίτσιος, Καραΐσκος, Σαμαράς (65′ Μούμος), Μάκρου Β. (79′ Κοτρώνης), Έξαρχος, Μάρκου Κ. (Λίταινας Β.), Λιούσκας, Σαμπάνης, Σπυρόπουλος, Σαΐτης.
Απόλλων Λάρισας (Κώστας Τσώτσος): Ρεσίτης, Μαρούδης, Παππάς, Σκάκος, Εμμανουήλ, Γερονάτσιος, Καρβούνης, Κολοβός, Αγρόδημος, Αντωνόπουλος, Βακαλάς (60′ Βαϊόπουλος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Ζήλος, Ζάχος, Αρχοντής.




















