Ανακοίνωσε Σαριμπαλίδη, Αθανασόπουλο, Γοργόλη, αποδέσμευσε Δεληχρήστο, “Παπ”, “Γλύκα” και Σπανούλη

Πλήρης επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του ArenaLarissa.gr, έρχεται να δώσει ο επίσημος ιστότοπος του Φοίνικα Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Φοίνικα ανακοίνωσε την απόκτηση τριών καλαθοσφαιριστών ενώ παράλληλα και την αποδέσμευση ισάριθμων.

Με ανακοίνωση της Διοίκησης του Φοίνικα γνωστοποιείται η συμφωνία με τρεις παίκτες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Φοίνιξ Λάρισας ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας του με τους καλαθοσφαιριστές Κωνσταντίνο Σαριμπαλίδη, Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και Ιωάννη Γοργόλη για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.”

Η ολοκλήρωση των παραπάνω μεταγραφών αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Delichristos

Μετά από τρία χρόνια διακόπηκε η συνεργασία του Δημήτρη Δεληχρήστου με το Φοίνικα. Ο Δημήτρης Δεληχρήστος με την παρουσία του ως αθλητής συνέβαλε στο να εδραιωθεί ο Φοίνικας στις υπολογίσιμες ομάδες της Γ’ Εθνικής (υπήρξε και τις 3 χρονιές πρώτος σκόρερ της ομάδας) ενώ ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής βοήθησε στην οργάνωση και τη βελτίωση της λειτουργίας τους.

Avraam

Τέλος εποχής και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από 6 συνεχόμενες χρονιές στο Φοίνικα (υπήρξε ένα από τα βασικά στελέχη του και ο παλαιότερος παίκτης μαζί με το Θ.Λιάκο) αποδεσμεύτηκε, έχοντας προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο σύλλογο.

Glykopoulos-Spanoulis

Λήξη της συνεργασίας και αποδέσμευση υπήρξε και για άλλους δύο έμπειρους παίκτες, τον Παναγιώτη Γλυκόπουλο και το Δημήτρη Σπανούλη, η παρουσία των οποίων προσέδωσε κύρος και ποιότητα στην ομάδα την προηγούμενη περίοδο.

Η ομάδα του Φοίνικα ευχαριστεί και τους τέσσερις παίκτες, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή, στο εγγύς μέλλον, οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά μ’αυτόν της ομάδας.