Ανακοίνωση της Λαμίας και «απάντηση» των οπαδών (pic)

Η διοίκηση της Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στην καταγγελία του συνδέσμου οπαδών της ομάδας και απαντά στα όσα ανέφεραν οι τελευταίοι μέσω facebook το πρωί της Δευτέρας.

Οι τόνοι παραμένουν υψηλοί στην αντιπαράθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και του συνδέσμου οπαδών, «LAMIA Cartoonistas Club».
 
Η αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πλευρών ξεκίνησε μετά από ανάρτηση των οπαδών στη σελίδα του συνδέσμου στο facebook, όταν κατήγγειλαν πως μέλος της διοίκησης που βρέθηκε στο ΔΑΚ, στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πλατανιά την Κυριακή, έδινε εντολή στους οπαδούς της ομάδας να μη σηκώνεται από τα καθίσματά τους. Ο σύνδεσμος έκλεινε την τοποθέτηση του ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου να απομακρύνει τον εν λόγω άνθρωπο από την ομάδα.
 
Το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται υποδείξεις για τη στελέχωση της ΠΑΕ και ζητώντας από τους οπαδούς να ασχολούνται με τα αγωνιστικά πεπραγμένα της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
«Μετά από μία ακόμα εντός έδρας νίκη και μάλιστα σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, στο επίκεντρο των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων είναι η επιτυχία των ποδοσφαιριστών του Μπάμπη Τεννέ και η επιβράβευση των προσπαθειών τους.
Αντίθετα 20-25 άνθρωποι που το ήθος τους επιβάλλει να βρίζουν μέλος της ΠΑΕ στις εξέδρες, διακινούν άλλα θέματα αντί να ενισχύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με την πορεία της τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως όλοι όσοι εργάζονται στο ποδοσφαιρικό και το διοικητικό τμήμα λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον για την κατάκτηση των στόχων της.
Ως εκ τούτου ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση πως δεν δέχεται υποδείξεις από κανέναν τόσο για την στελέχωση όσο και για τις συνεργασίες της και απαιτεί την κόσμια συμπεριφορά όλων όσοι επιλέγουν να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας.
Υβριστικά συνθήματα, ασέβεια στους υπόλοιπους φιλάθλους που δίνουν και εκείνοι τα χρήματα τους για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα ψυχαγωγίας σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και προσπάθειες χειραγώγησης δεν έχουν καμία θέση στις εξέδρες του ΔΑΚ για τις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Λαμία.
 
Υ.Γ. Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους νωρίτερα (όπως στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό) είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) είτε από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ τις ημέρες και τις ώρες που ανακοινώνονται».
 
Συνέχεια από τους «Cartoonistas»
 
Λίγο αργότερα, οι «Cartoonistas» επανήλθαν, ξανά μέσω facebook, ανταπαντώντας στη διοίκηση, κρατώντας το θέμα «ζεστό». Μένει να φανεί αν θα επανέλθει η διοίκηση των Φθιωτών.

Πηγή: gazzetta.gr