Ανακοίνωση του Αχιλλέα για τα επεισόδια προς ΜΜΕ

Ανακοίνωση για τα επεισόδια προς το Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης μας, εξέδωσε το Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων, οι οποίοι μεταξύ άλλων καταδικάζουν αυτά τα γεγονότα.

Βέβαια πριν την ανακοίνωση να τονίσουμε πως το Μέσο μας ουδέποτε είχε παράπονο από την φιλοξενεία της διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων, οι οποίοι μάλιστα πριν το παιχνίδι, το ίδιο πρωϊνό μας προσκάλεσαν και για καφέ στην πλατεία των Φαρσάλων. Τα παράπονα μας έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τους γνωστούς “άγνωστους” όπου επιδεκτικά η αστυνομία δεν φροντίζει για την απαγόρευση τους στο γήπεδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΑΟΦ ΑΧΙΛΛΕΥΣ σε απάντηση των όσων αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ευχαριστει την ομαδα του ArenaLarissa.gr για την άρτια κάλυψη του χθεσινού παιχνιδιού,τονίζοντας οτι η μεμονωμένη επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων απο ανεγκέφαλο φίλαθλο δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την διοίκηση της ομάδος η οποία θα απομονώσει όλους αυτούς που κάνουν κακό στην ομαδα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τα γεγονότα μετα την λήξη του χθεσινού αγώνα θλίβουν την διοίκηση του συλλόγου, η οποία όπως και οι δημοσιογράφοι σας γνωρίζουν και κατέγραψαν έκανε τα πάντα για να προστατέψει την ομαλότητα του αγώνα. Γνωρίζοντας το πάθος με το οποίο η ιστοσελίδα σας καταγράφει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ανάγκη που σας έχουμε όλοι για ενημέρωση θα θέλαμε να σας
ευχαριστισουμε για την παρουσία σας στα Φαρσαλα και ελπίζουμε σε μια καλυτερη συνεργασία στο μέλλον για το καλό του ποδοσφαίρου”.

Με τιμή
Δ.Σ. Α.Ο.Φ. ΑΧΙΛΛΕΥΣ