Ανατροπή στην ανατροπή στο “Κουκουλίτσιος”
Φανταστικό παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο “Κουκολίτσιος – Μουσιάρης” όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες ο ΠΑΟ Αβέρωφ με την Δήμητρα Γιάννουλης, με την δεύτερη να χαμογελάει και να πέρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στα πέναλτι ενώ νωρίτερα έιχε ακολουθήσει ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παλεύουν σώμα με σώμα.
3’ 1 – 0 Ένα φάουλ που θα κερδίσει το Αβέρωφ στα αριστερά έτσι όπως επιτίθεται θα εκτελεστεί με πάσα και ο Τσινούδης θα κάνει ένα πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ με τον Μαλισόβα ανήμπορο να αντιδράσει, θα δει την μπάλα να καταληγει στο δεξί “Γ» της εστίας του, γράφοντας έτσι το 1 – 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
19’ 1 – 1 Πέναλτι για την ομάδα της Γιάννουλης θα εκτελέσει εύστοχα ο Θ. Μπαρούτας και θα κάνει έτσι το 1 – 1.
34’ 2 – 1 Μετά από τεραστια ευκαιρία που θα χάσει ο Ταρταμπούκας περνώντας δύο παίχτες κάνοντας σουτ αποκρούοντας ο Μαλισόβας, επανέρχεται ο Ανυφαντής και με ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ θα κάνει το 2 – 1.
70’ 2 – 2 Εκτέλεση φάουλ από τον Τάσιο η Μπάλα θα βρει στο τοίχος θα αλλάξει πορεία και θα καταλήξει στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Κυρανούδη, πραγματοποιώντας έτσι το 2 – 2.
73’ Έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Ταρταμπούκα όμως θα μπλοκάρει ωραία ο Μαλισόβας.
87’ Πέναλτι ζητάει η ομάδα του Αβέρωφ ο διαιτητής όμως θα συνεχίσει ακάθεκτος τον αγώνα.
100’ 2 – 3 Η Δήμητρα θα κάνει το 2 – 3, μετά από ωραία διαγώνια πάσα του Πάσου με αποδέκτη τον Μπαρούτα, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα βάλει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
107’ 2 – 4 Εκπληκτική ατομική ενέργεια του Πάσου που θα περάσει δύο αντιπάλους του και θα τελειώσει υπέροχα την φάση για να κάνει το 2 – 4.
110’ 3 – 4 Μειώνει σε 3 – 4 η ομάδα του Αβέρωφ με τον Ταρταμπούκα με όμορφο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
120’ 4 – 4 Η ομάδα του Αβέρωφ δεν έχει πει ακόμα την τελευτάια της λέξη και μετά από αρκετή πίεση θα γίνει μια σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Γιάννουλης, θα αδρανήσει η άμυνα οπού εκεί παραμονεύει ο Φούντας και με ένα δυνατό κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαλισόβα, γράφοντας έτσι το τελικό 4 – 4.
Οι δύο πολύ καλές ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι οπού εκεί θα επικρατήσει η Δήμητρα Γιάννουλης με 6 – 5.
ΠΑΟ Αβέρωφ (Ευάγγελος Μπρισήμης): Κυρανούδης, Ελευθέρογλου, Κλεισιάρης, Παππάς (Παζιάνας Π.), Καφές, Γκουτσιούδης, Τσινούδης, Ανυφαντής, Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου Α. (Φούντας).
Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μιχαλές): Μαλισόβας, Μπουλμέτης, Μπαρούτας Ν., Χατζηλιάδης (Μπαμπαλής), Παπαδημητρίου (Γκαγκανόπουλος) Κοψαχείλης, Πάσος, Πιούσκας, Μπαρούτας Θ., Τάσιος.














