Ανεβάζει ρυθμούς ο Τσιάμης

Ο πρωταθλητής του τριπλούν θα έχει την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» από τις προπονήσεις δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του εν όψει των διοργανώσεων που ακολουθούν, χωρίς να αγχώνεται για το όριο για το Παγκόσμιο του Σόποτ, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του από το καλοκαίρι.

Στην ημερίδα θα πάρει μέρος και ο Τάσος Γαλαζούλας στο μήκος, ο οποίος αναμένεται να δώσει το παρών στους περισσότερους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Αττική. Ο νεαρός άλτης το καλοκαίρι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, που δεν του επέτρεψε να παρουσιάσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, την εικόνα που θα ήθελε.

Στο μεταξύ, το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν θα πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού, η Νίκη Πανέττα. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί στη χειμερινή περίοδο, ο τριπλουνίστας Νίκος Τσιώκος, που από φέτος γυμνάζεται με τον Φρανσουά Ντοφέν.

Πηγή: gazzetta.gr