Ανεβαίνει ο Ντοντό – Ίσως προλάβει τη Ξάνθη!
Χαμόγελα στο “βυσσινί” στρατόπεδο έφερε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ιλάριο Ντοντό, που ανεβάζει μέρα με τη μέρα διαρκώς στροφές και εκφράζεται η αισιοδοξία από το ιατρικό τιμ της ΑΕΛ πως ίσως τεθεί στη διάθεση του Πάους ακόμη και για τον αγώνα με την Ξάνθη στις 23 Απριλίου.
Βέβαια εάν κάτι τέτοιο καταστήσει δυνατό αυτό θα πρόκειται για λίγο χρονικό διάστημα, καθώς ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε απραξία λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τη Βέροια, από τις πρώτες ημέρες του 2017 και έτσι θα είναι αρκετά δύσκολο ακόμη και για τον ίδιο να προσφέρει αυτά που θα ήθελε.
Όπως και να έχει όμως, η είδηση αυτή έφερε χαμόγελα στις τάξεις των “βυσσινί”, καθώς ο Ντοντό είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και η ΑΕΛ φέτος στερήθηκε ποιότητας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.











