Ανεβαίνει σιγά – σιγά το Μελισσοχώρι!

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστήρ Μελισσοχωρίου καθώς επικράτησε με 2 – 1 των Λύκων και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν, με τον Κώστα Ζαφειρούλη που έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κακαρδάκη.

Στο 38ο λεπτό η ομάδα του Μελισσοχωρίου διπλασίασε τα τέρματα της με τον Μπαζούλη να συνεργάζεται ωραία με τον Ζαφειρούλη και τον πρώτο με ιδανικό πλασέ να πραγματοποιεί το 2 – 0 για τους γηπεδούχους.

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε για τον καλύτερο παίκτη του 2013 και την «χρυσή» μπάλα, πατώντας εδώ.

Ο Ζαφειρούλης στο 75ο λεπτό επιχείρησε ένα πλάγιο άουτ, με την μπάλα να πηγαίνει προς το τέρμα και τον Μπαζούλη που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας να μην προλαβαίνει οριακά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κακαρδάκη.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Λύκων ήταν να μειώσει σε 2 – 1 στο 80ο λεπτό με τον Νικάκη να πραγματοποιεί το σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κλεισιάρη.

Οι Συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Κλεισιάρης, Παπαδούλης Ν., Αντωνόπουλος, Ζαφειρίου, Αγγελούλης, Κουτσάκης, Ακριβοσούλης (80′ Λώζος), Κουτσογιάννης, Ζαφειρούλης, Λιάγκας (70′ Παπαδούλης Απ.), Μπαζούλης (65′ Μελετιάδης).

Α.Ε. Λύκων (Σάκης Καλαμάς – Λευθέρης Λελεβής): Κακαρδάκης, Μήτρος, Πιστάλης (46′ Τζίκας Γ.), Τζίκας Γ., Τσιλιλής, Παντέρας (80′ Τσουμπίκας), Γουλουλούλης, Δάλλας, Νικάκης, Πασχαλίδης, Κωσταρέλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κυρίτσης, Δαμασκόπουλος, Κουρδής