Ανησυχία στην ΑΕΛ για τον τραυματισμό του Φεριγκρά
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ μετά τον τραυματισμό του Έρικ Φεριγκρά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Ο Εκουαδοριανός αμυντικός αποχώρησε αναγκαστικά στο 74ο λεπτό, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να προχωρά στην πρώτη εκτίμηση του προβλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φεριγκρά υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου. Για να αποσαφηνιστεί η ακριβής έκταση της βλάβης, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες ώρες σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα θα κριθεί τόσο ο χρόνος απουσίας του, όσο και ο τρόπος αποθεραπείας που θα ακολουθηθεί.
Η ΑΕΛ περιμένει με αγωνία τα νεότερα, καθώς ο Φεριγκρά αποτελεί βασικό κομμάτι στα πλάνα του Γιώργου Πετράκη ενόψει της συνέχειας σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.











