Απλή, ουσιαστική και αποτελεσματική!
Τη πρώτη της εντός έδρας νίκη για το 2017 πέτυχε σήμερα το μεσημέρι η Ολύμπια Λάρισας, καθώς κέρδισε στο Κλειστό της Νεάπολης την ΑΟ Σταυρούπολη με σκορ, 51 – 48.

Η ομάδα του Πάρη Λότφι παρουσιάστηκε σοβαρή μέχρι τέλους και δικαιώθηκε, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Σταυρούπολης, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη απέναντι στις Σέρρες και συνέχισε θετικά τη πορεία της!


Το λαρισινό συγκρότημα κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να γυρίσει το εις βάρος του σκορ και στο τέλος να πάρει τη πολυπόθητη νίκη και το «ροζ» φύλλο.


Η Ολύμπια συνεχίζει τη πολύ καλή πορεία που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης, εκτός έδρας.

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης, Χατζηκώστας.
Δεκάλεπτα: 19-14, 32-32, 36-42, 51-48.

Ολύμπια Λάρισας (Λότφι): Δημητρέλια, Σουλιώτη 5, Κυριτσάκα , Λιάσκου, Σκαρλή, Μαγδαλιανίδου 15 (2), Κουτσουνούρη 18 (3), Καλλίδη 13 (1).

Σταυρούπολη (Μπαξεβάνος): Μυγδαλιά 13 (1), Σαμαρά 12 (2), Αντωνιάδου, Τσαμπάκου 3 (1), Κωστανάκη 11 (1), Κανέλογλου 2, Τσάνταλη 2, Πεχλιβανίδου 5.











