Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο περιοδικό της Ρέιντζερς και κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του Στίβεν Τζέραρντ.
«Δεν μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι βλέπω τον Τζέραρντ να κάθεται στον πάγκο της Ρέιντζερς, διότι η γνώση του για το ποδόσφαιρο και η ικανότητα του να διαχειρίζεται τους παίκτες είναι παγκόσμιας κλάσης.
Όταν παίζαμε μαζί στη Λίβερπουλ ήμουν σίγουρος ότι η επόμενη του κίνηση αφότου σταματήσει το ποδόσφαιρο, θα είναι να γίνει προπονητής σε ένα μεγάλο κλαμπ. Αυτό δηλαδή που κάνει τώρα.Του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να μην αργήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του».
World-Class – Former Greece Star Not Surprised To See Steven Gerrard As Rangers Boss https://t.co/jqATPUmwhm
— Inside Futbol (@insidefutbol) April 4, 2020











