Αποσύρεται η φανέλα του Iverson!
Οι Philadelphia 76ers ανακοίνωσαν πως την 1η Μαρτίου του 2014 θα αποσύρουν τη φανέλα του Allen Iverson σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης τους με τους Washington Wizards.
Πριν καν περάσει ένας ολόκληρος μήνας από την επισημοποίηση της αποχώρησης του Allen Iverson από την ενεργό δράση οι Sixers έσπευσαν να τον τιμήσουν προγραμματίζοντας την απόσυρση της φανέλας του με το νούμερο “3”. “Ο Allen Iverson είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα των Sixers. Τα έδινε όλα στο γήπεδο και κανένας δεν μπορούσε να αμφισβητήσει το πόσο μεγάλη καρδιά είχε ως παίκτης. Ήταν ανελέητος, ατρόμητος και από την κρυφή έως τα νύχια ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών ”, ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση που ετοιμάζουν προς τιμήν του ο Scott O’Neil ο οποίος έχει τον ρόλο του Chief Executive Officer στους Sixers.
Έτσι την 1η Μαρτίου του 2014 το νούμερο “3” του Iverson θα βρεθεί στην οροφή του Wells Fargo Center μαζί με το “6” του Julius Erving, το “10” του Maurice Cheeks, το “13” του Wilt Chamberlain, το “15” του Hal Greer, το “24” του Bobby Jones, το “32” του Billy Cunningham και το “34” του Charles Barkley. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάζετε εδώ στο NBA Greece τόσο για την 14ετή πορεία του στα παρκέ του ΝΒΑ όσο και για τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας του.











