“Απόδραση” από το Νιούκαστλ η Σίτι

H Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από το “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, επικρατώντας της Νιούκαστλ με 2-0. Τα γκολ του Σίλβα στο 39ο λεπτό και του Αγουέρο στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2′) ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι “ανθρακωρύχοι” είχαν στον πάγκο τους τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μεχτί Αμπέντ. Με σύστημα 4-4-2 κατέβασε την ομάδα του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ η Νιούκαστλ παρατάχθηκε με 4-2-3-1.

 

 

 

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά καλός, με την μπάλα να μεταφέρεται γρήγορα από τη μία εστία στην άλλη. Η Σίτι ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η Νιούκαστλ προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Νταβίδ Σίλβα με ωραίο πλασέ. Η όλη φάση ήταν αποτέλεσμα ωραίας ομαδικής προσπάθειας. Ο Τουρέ έβγαλε μακρινή μπαλιά στο χώρο, ο Τζέκο βρήκε με τακουνάκι τον Σίλβα, ο οποίος έγραψε το 1-0.