Από ένα βαθμό…
Από ένα βαθμό πήραν στη μεταξύ τους αναμέτρηση και στη πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ στη Β΄τοπική κατηγορία Αμπελόκηποι και Μελισσοχώρι, αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για τη μία θέση που οδηγεί στην Α΄1 τοπική κατηγορία, όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν κι έτσι πήραν από ένα βαθμό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Αποστόλης Τσιάμπας με ωραίο τελείωμα από κοντά ύστερα από λάθος της άμυνας του Μελισσοχωρίου, πέτυχε και το 0 – 1 στον αγώνα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 73ο λεπτό, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα που ήταν το Μελισσοχώρι έφθασε στη πολυπόθητη ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1, χάρη σε τέρμα του Ζαφειρίου.
Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι έχασαν μοναδική ευκαιρία και στο 4ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Αποστόλης Τσιάμπας από θέση βολής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σωτήρη Κουκούτση.
Οι Συνθέσεις
Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Λόζος, Χατζής (70′ Τζεμολάρι), Αβδουλάς, Αγγελούλης (78′ Καραπέτσας), Βογιατζής, Ζαφειρίου, Λιάγκας (62′ Δημόπουλος), Νούσιας.
Α.Ο. Αμπελοκήπων (Γιάννης Αλεξούλης): Μπονόμι, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Δούκας, Δόνος Λ., Λεσάι, Τριτάρης Β. (81′ Θανάς), Βελλής, Τσιάμπας (90′ Τσιαούσης), Σούμπασης, Κωστομοίρης (60′ Μπόλος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Νάκας, Ζαχαρός.











