Από νωρίς με τον Μπακού…
Θα μπορούσε να είναι και τίτλος εκπομπής με τον ποδοσφαιριστή να σκοράρει σε καίρια σημεία και να “χαρίζει” τις νίκες. Αυτό έκανε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Κεραυνού Δένδρων που επικράτησαν με 0 – 1 στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στους Λύκους.
Γράφει ο Χρίστος Τζίκας
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Το παιχνίδι πάντως το πρωινό της Κυριακής δεν θα μείνει στις μνήμες των θεατών που το παρακολούθησαν για το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και τις πολλές ευκαιρίες, αλλά κυρίως για τα δυνατά μαρκαρίσματα, τα πολλά νεύρα και τα αρκετά παράπονα προς τη διαιτησία, κάποια από αυτά δικαιολογημένα. Νίκη πάντως για τον Κεραυνό Δέντρων που τον διατηρεί κοντά στις πρώτες θέσεις, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Λύκοι έπεσαν χαμηλά έχοντας όμως αρκετά παράπονα από τις διαιτησίες τις τελευταίες αγωνιστικές.
Στα αγωνιστικά με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά έδειχναν πάθος για να φτάσουν στην επίτευξη του πρώτου τέρματος. Τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι, που δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Γκάτης Αθ., αφού στόπαρε ωραία τη μπάλα με το στήθος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, “έσπασε¨τη μπάλα στον Μπακού που με σουτ από το μισό μέτρο άνοιξε το σκορ για το 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέραν προσπάθησαν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά χωρίς επιτυχία. Έφτασαν κοντά όμως στο 24′, όταν ο Αλεξανδρής επιχείρησε με τη μία σουτ, η μπάλα σταμάτησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καψάλης από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά πάνω από την εστία του Κωστόπουλου με το 0 – 1 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη τώρα οι Λύκοι μπήκαν και πάλι δυνατά για να ισοφαρίσουν. Στο 48′ μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο Παπαοικονόμου βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του, αλλά ο διαιτητής κ. Τσιτρούλης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς να καταλογίσει την παράβαση.
Τελικά το πέναλτι που ζήτησαν στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε χέρι, ήρθε στο 72ο λεπτό όταν ο σκόρερ των φιλοξενούμενων Μπακού βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Αυτή τη φορά ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση και “σημάδεψε” την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιτζερίνος, που όμως από τα έντεκα μέτρα δεν ήταν εύστοχος καθώς ο Κωστόπουλος απέκρουσε με τα πόδια, κρατώντας το 0 – 1 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι Συνθέσεις
Λύκοι Λάρισας (Σάκης Καλαμάς – Λευτέρης Λελέδης): Κυρίτσης, Λάλλας (76′ λ.τ. Γιαμακίδης), Χατζηαντωνίου (46′ Μήτρος), Νικάκης, Σταυρόπουλος, Καψάλης, Ντριβαλάς, Λιτζερίνος, Ζιώγος (68′ Δάλλας), Γκαλμπουνίκης, Αλεξανδρής.
Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας – Φάνης Μπατραλέξης): Κωστόπουλος, Παπαοικονόμου, Καλαμάς, Τασιούλας, Ζιώγκος, Γκάτης Χρ., Σκριάπας, Τσούτσος (86′ Γκανάτσιος), Γκαντρής, Γκάτης Αθ. (66′ Κατσαβριάς), Μπακού (77′ Κυριτσόπουλος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτρούλης, Αθανασούλας, Κουμάρογλου.























