Αρχισε η σεζόν για την ΑΕΚ (gTV, pics)

Η Ενωση έχει την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν και ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε το σύνθημα στους παίκτες του. Το gazzetta.gr βρέθηκε στα Σπάτα.

Οσο ξεκουράστηκαν, ξεκουράστηκαν. Οι διακοπές τελείωσαν για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι θα αρχίσουν σιγά-σιγά την δουλειά για τη νέα σεζόν. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για αυτή την ώρα στα Σπάτα και από τους πρώτους που έφτασαν στο προπονητικό κέντρο ήταν οι νέοι Γιακουμάκης και Τσιντώτας. Με εξαίρεση τους διεθνείς που έχουν άδεια και τον Αλμέιδα που κάνει αποθεραπεία στην Πορτογαλία, ο Μανόλο Χιμένεθ περίμενε όλους τους υπόλοιπους και αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος εμφανίστηκε κουρεμένος! 

Ο Ισπανός τεχνικός καλωσόρισε όσους ήρθαν τώρα στην ομάδα, μίλησε σε όλους για τη νέα σεζόν που ουσιαστικά αρχίζει ήδη για την ΑΕΚ και στη συνέχεια έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση για το 2017-18.

Πηγή: gazzetta.gr