Αυτοί σας… κατουράνε!
Στέφανος Σουλούκος και Μάριος Όγκμποε ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της νίκης (3 – 2) της ΑΕΛ παίρνοντας τον ρόλο Α’ Ανδρικού ρόλου από τον διαιτητή Βάτσιο στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός θα είναι ο πρωταθλητής του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής το μάθαμε στις 22 του Δεκέμβρη. Το ότι η ΑΕΛ είναι στο -12 και ακόμη τώρα κάποιοι… ανησυχούν πιθανό ντεφορμάρισμα του Πανσερραϊκού και στέλνουν τον Βάτσιο στο Αλκαζάρ είναι να απορεί κανείς! Τόσο πολύ φοβούνται;

Ο διαιτητής Βάτσιος έδωσε πέναλτι φάντασμα στον ΠΑΟΚ στο 16′ για να ισοφαρίσει ο «δικέφαλος» την αναμέτρηση σε 1 – 1, ενώ στο 65′ δεν απέβαλλε ποτέ τον Πανίδη για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον… Σουλούκο!

Εν τέλει στο 85′ ο Σουλούκος κέρδισε σε πέναλτι τον Γκορντετζιάνι και ο Μάριος Όγκμποε με πέναλτι στο 89′ χάρισε το… τρίποντο στην ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ. Ο Νίνο στο 2′ έπαιξε κάθετα στον Κώστα Παπαγεωργίου και αυτός με παράλληλο στην εστία γύρισμα βρήκε τον Μάριο Όγκμποε που πλάσαρε σωστά με την μία τον Μπαλωμένο για το 1 – 0.

Ο Βάτσιος όμως απάντησε στο 16′. Εεεε, τι λέω! Ο ΠΑΟΚ. Ο Βάτσιος είδε πέναλτι σε έξοδο του Σουλούκου πάνω στον Χατζηστραβό και ο Μπράντονιτς ευστόχησε από την άσπρη «βούλα» πηγαίνοντας μπροστά στη Θύρα 8 του Αλκαζάρ και κάνοντας χειρονομίες στους οπαδούς της ΑΕΛ. Τιμωρήθηκε όμως με… κίτρινη κάρτα από τον Βάτσιο.

Η απάντηση των «βυσσινί» ήταν ακαριαία και στο 19′ από φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου, ο Όγκμποε με κεφαλιά βρήκε και πάλι δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε την απάντηση και στο 27′ ο Μπράντονιτς βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή της ΑΕΛ και με σουτ στη κλειστή γωνία του Σουλούκου έκανε το 2 – 2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα… έπεσε. Στο 65′ ο Πανίδης έπεσε με τις… τάπες πάνω στον Σουλούκου που τον πρόλαβε στην έξοδο, με τον κ. Βάτσιο να δείχνει κίτρινη τον Πανίδη, χαρίζοντάς του την παρουσία του αγωνά έως και το φινάλε της αναμέτρησης.

Στο 85′ ο Θωμαΐδης… ανατρέπει τον Σπυρίδη με τον Βάτσιο χωρίς να το σκεφτεί και πολύ δίνει και δεύτερο πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο Σουλούκος όμως αυτήν την φορά κέρδισε τον εκτελεστή Γκορντετζιάνι και κράτησε την ΑΕΛ στο… Χ!

Μέχρι να έρθει στο 89′ ο Μάριος Όγκμποε να αξιοποιήσει πέναλτι που κέρδισε από τον Παναγιώτου ο Πεντρόσο και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, να δώσει την νίκη στην ΑΕΛ με 3 – 2!

Τα Γκολ
1 – 0 2′ Όγκμποε.
1 – 1 16′ (π.) Μπράντονιτς.
2 – 1 19′ Όγκμποε.
2 – 2 27′ Μπράντονιτς.
3 – 2 89′ (π.) Όγκμποε.

Οι Συνθέσεις
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ. (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Θωμαΐδης, Αντράντα (59′ Πλέγας), Παπαγεωργίου Κ. (73′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νίνο (55′ Πεντρόσο), Νικολιάς (59′ Μαυριάς).
ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Τσοπούρουγλου, Παναγιώτου, Μορικιέλι, Κουεντραόγκο, Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Νινούα (86′ Μελετίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Χατζηστραβός (73′ Γκορντετζιάνι), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας).

Διαιτητικό «Κουαρτέτο»
Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Νυδριώτης (Αθηνών), Κολιάκος (Αθηνών), Καλαντζής (Θεσσαλίας).












