Α1 Μπάσκετ Γυναικών: Η Κατερίνα Σπαθάρου έκανε τριπλ νταμπλ σε ηλικία 39 ετών, 6 μηνών και 21 ημερών
Η αδιαμφιβήτητη ποιότητα της Κατερίνας Σπαθάρου επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου έκανε τριπλ νταμπλ, σε ηλικία 39 ετών, 6 μηνών και 21 ημερών.
Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40 χρόνια ζωής, η Κατερίνα Σπαθάρου υπενθύμισε σε όλους πόσο σπουδαία παίκτρια είναι. Όχι μόνο γιατί έμεινε στο παρκέ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διήρκησε 45 λεπτά λόγω παράτασης, αλλά κι επειδή έκλεισε την αναμέτρηση με τριπλ νταμπλ.
Συγκεκριμένα, είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ (για μόλις 1 λάθος), οδηγώντας τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου στη νίκη επί του ΠΑΟΚ για την Α1 Μπάσκετ Γυναικών.
Όλα αυτά, σε ηλικία 39 ετών, 6 μηνών και 21 ημερών!
Πηγή: Sport24.gr











