Βαζέχα: “Ας βάλει τον Πετρόπουλο!”

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε με σκληρά λόγια μία μέρα μετά την ντροπιαστική ήττα από την Μάριμπορ, καταλόγισε ευθύνες στον Φερέιρα, χαρακτήρισε “λίγο” τον Φορναρόλι, ενώ τόνισε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να επιστρέψει η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού στον Sentra FM Το παιχνίδι με τη Μάριμπορ: “Σίγουρα, δεν ήταν καλό το παιχνίδι, δεν κάναμε τίποτα επί 90 λεπτά. Είναι κρίμα να δείχνουμε τέτοια εικόνα στην Ευρώπη ενώ είμαστε τόσο μεγάλη ομάδα. Πονάω την ομάδα και η γνώμη μου είναι ότι δεν είμαστε ομάδα. Κάποιοι παίκτες δεν έχουν καταλάβει που ήρθαν. Να χάσεις το παιχνίδι, αλλά με καλύτερη εικόνα, όχι με κάτω τα χέρια…”

Το γεγονός ότι ο Φερέιρα δεν χρησιμοποιεί φορ: “Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα να πάμε χωρίς καθαρό φορ. Ο Πετρόπουλος έβαζε γκολ στην προετοιμασία. Να του δοθεί μια ευκαιρία”.