Βαρύ το κλίμα για Κρισάντους

Ο Μακόλει Κρισάντους θα ταξιδέψει την Δευτέρα στην Πολωνία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ. Αυτό διαρρέει από το ρεπορτάζ. Με πρόθεση του Τραϊανού Δέλλα, όπως τονίζεται, να τον τσεκάρει στα φιλικά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και να πάρει εκεί τις αποφάσεις του για το μέλλον του 24χρονου επιθετικού του.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιημένος ο Έλληνας τεχνικός. Καθόλου δεν τον έχει πείσει. Μια μετριότητα. Και αν διαβάζετε ή ακούτε οτιδήποτε αντίθετο μην το «τρώτε». Μπούρδες. Κυρίως λόγω Μιλοβάνοβιτς μένει (μήπως και στο παρά ένα σώσει την παρτίδα και δεν χρεωθεί αυτή την αποτυχημένη μεταγραφή ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης) και κατά δεύτερο λόγο επειδή δεν βρίσκεται ομάδα για να τον αποκτήσει.

Φαίνεται πάντως πως θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του. Θα πρέπει να κάνει πάρα πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Μπορεί να τα καταφέρει ο 24χρονος φορ;