Βατσλίκ: “Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ακόμη κι αν είχαμε κάποια λεπτά ακόμη, δεν θα βάζαμε γκολ”

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Τόμας Βατσλίκ να μένει εκστασιασμένος με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ελληνικό ντέρμπι αλλά να είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Βατσλίκ: Για την ατμόσφαιρα στο Φάληρο: “Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είμαστε λυπημένοι που δεν κερδίσαμε το ματς για τους φιλάθλους μας. Θέλαμε τη νίκη. Συνεχίζουμε όμως, ήταν μόλις το πέμπτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα”.

Για το αν έχει ομοιότητες στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο: “Ναι είχε. Είχαμε την κατοχή και παίξαμε καλά και στις δύο περιπτώσεις. Απόψε ακόμη κι αν είχαμε κάποια λεπτά ακόμη δεν θα βάζαμε γκολ. Είναι από τις βραδιές που όσο και να παίξεις δεν μπορείς να σκοράρεις”.

Πηγή: Sport24.gr