Οι «μερένγκες», είχαν συμφωνήσει με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού από πέρυσι, έναντι 45 εκατ.ευρώ, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής θα έπρεπε πρώτα να ενηλικιωθεί και μετά να μετακομίσει στην Ισπανία.
Εκμεταλλευόμενος, λοιπόν, τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Βραζιλία, ο Βινίσιους Τζούνιορ ταξίδεψε στην ιβηρική χώρα, όπου θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ, θα γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας και το Σάββατο θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο clasico.
Ο Βινίσους θα γίνει η 7η ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας της Μαδρίτης, πίσω από τους Φίγκο (60 εκατ.ευρώ), Κακά (67,5 εκατ.ευρώ), Ζιντάν (75 εκατ.ευρώ), Χάμες (80 εκατ.ευρώ), Κριστιάνο (91 εκατ.ευρώ) και Μπέιλ (101 εκατ.ευρώ).
Η μεταγραφή του θα ισχύσει από τον Ιούλιο του 2018, όταν και θα έχει κλείσει πλέον τα 18 έτη ζωής..











