Βλαχούλης: «Να παρουσιαστούμε έτοιμοι»

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία στις Νέες Καρυές για την νέα χρονιά, με τον τεχνικό Νίκο Βλαχούλη να δείχνει ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα παρουσία των ποδοσφαιριστών του.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον έμπειρο προπονητή, όπου αναφέρθηκε στα όσα έχει δει μέχρι τώρα από τους παίκτες του, ενώ επισήμανε πως θα γίνουν ακόμη τρεις προσθήκες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Νίκος Βλαχούλης:

Για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται η ομάδα, δήλωσε: «Αν και δεν έχουν έρθει στην ομάδα έως τώρα όλοι οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές, εμείς προσπαθούμε μέσα από σκληρή και δυνατή προπόνηση να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως μέχρι τέλος του μηνός, θα είμαστε έτοιμοι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και με το ρόστερ για την νέα χρονιά».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των Νέων Καρυών, είπε: «Θα ενισχυθούμε με τρεις ποδοσφαιριστές έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Θέλουμε τρεις παίκτες έναν για την άμυνα, έναν για την μεσαία γραμμή και έναν επιθετικό.».

Ενώ, για την συνέχεια, ανέφερε: «Συνεχίζουμε με καθημερινές προπονήσεις. Οι προπονήσεις είναι απογευματινές, όμως κάνουμε σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι».