Βοσνιάδης και με την “βούλα”!
Πλήρης επιβεβαίωση για ακόμη μια φορά για το ArenaLarissa.gr, που πρώτο σας ενημέρωσε πως η ΑΕΛ, επιστρέφει με νέα ενισχυμένη πρόταση για τον τερματοφύλακα, των Γιαννιτσών, Παναγιώτη Βοσνιάδη, την περασμένη Κυριακή 22 Ιανουαρίου.
Έτσι λοιπόν σήμερα η ΠΑΕ, ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Παναγιώτη Βοσνιάδη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:
“H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη με μεταγραφή από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 22χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.
Έχει αγωνιστεί σε Πυρσό Γρεβενών και Μακεδονικό, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο βασικός πορτιέρο της ομάδας των Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της FootballLeague, καταγράφοντας 11 επίσημες συμμετοχές”.
«Πηγαίνω σε μια μεγάλη ομάδα»
Ο ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες της ΑΕΛ: «Πηγαίνω σε μια μεγάλη ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να ανέβει η ΑΕΛ στη Superleague. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με επέλεξαν. Όμως θέλω να πω και ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ στην Αναγέννηση Γιαννιτσών που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη Β’ Εθνική. Τους χρωστάω πολλά».












