Βρήκε “πλεκτό” και πάλι ο Σέρβος

Το πέμπτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, αφού πρώτα κέρδισε πέναλτι, το οποίο λίγο αργότερα μετέτετρεψε σε τέρμα ο ίδιος.

Οι “βυσσινί” Σκόρερ

10 Γκολ: Ματθαίος Μαρουκάκης (Λαμία(2), Πανελευσινιακός(3), Εργοτέλης, Κισσαμικός, Αγροτικός Αστέρας, Τρίκαλα (2)).

5 Γκολ: Μίλαν Μπόγιοβιτς (Πανσερραϊκός(2), Ζάκυνθος, Αχαρναϊκός, Απόλλων Σμύρνης).

4 Γκολ: Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Πανελευσινιακός (2), Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός).

2 Γκολ: Γιώργος Μπουντόπουλος (Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας).

1 Γκολ: Σεμπαστιάν Ναγιάρ (Εργοτέλης), Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς (Ολυμπιακός Βόλου), Δημήτρης Καπός (Κισσαμικός), Μανώλης Ροβίθης (Αγροτικός Αστέρας), Μπάρι Πάτο (Καλλιθέα), Γεννάδιος Ξενοδόχοβ (Παναχαϊκή), Ουρτάδο (Ζάκυνθος), Αναστασόπουλος (Παναιγιάλειος).

Στον θεσμό του Κυπέλλου ο Δημήτρης Καπός προπορεύεται στη λίστα με δύο τέρματα, ενώ από ένα έχουν οι Τάσος Κρητικός και Δημήτρης Σουλιώτης, τέρματα που όλα τους επετεύχθησαν στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ένα έχει και ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, το νικηφόρο στο παιχνίδι με την Ξάνθη.