Βόλφσμπουργκ – Λειψία 0-0: Χαμογέλασε η Μπάγερν (vids)

Η Λειψία έμεινε στο 0-0 με τη Βόλφσμπουργκ και εάν νικήσει η Μπάγερν, θα βρεθεί στο +5. Τεσσάρα και τετράδα η Λεβερκούζεν, νίκη για Φράιμπουργκ, εντός ισοπαλίες σε Χέρτα, Σάλκε.

Εκτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς ήττα. Αυτό όμως δεν αρκεί ώστε η Λειψία να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο από την Μπάγερν. Θα πρέπει να κάνει νίκες και σε αυτό το διάστημα το 0-0 που πήρε στη Βόλφσμπουργκ, ήταν η τρίτη ισοπαλία της. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, δίχως την τόσο επιθετική προσέγγιση της Λειψίας, η οποία ίσως και να είχε το μυαλό της στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης με την Τότεναμ για το Champions League. Οπως και να έχει, εάν την Κυριακή η Μπάγερν πάρει το τρίποντο, θα αυξήσει τη διαφορά της στο +5.
 

Στο κόλπο της εξάδας η Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ άφησε πίσω της τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, επικρατώντας με 3-1. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Σάλαι στο 34′, έθεσαν γερές βάσεις για το τρίποντο με τον Γκούντερ στο 55′ και παρά τη μείωση του σκορ από τον Άντερσον στο 61′, κλείδωσαν τη νίκη στο 82′ με τον Κοχ. Έτσι, η Φράιμπουργκ έφτασε τους 36 βαθμούς και σε συνάρτηση με την ισοπαλία της Σάλκε, την πλησίασε στο -1 από την εξάδα, ισόβαθμη με τη Βόλφσμπουργκ. Λίγο πιο χαμηλά η Ουνιόν (30), που κρατά διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+9).

Περισσότερα σε λίγο…

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 0-0: Χαμογέλασε η Μπάγερν (vids)

Πηγή: gazzeta.gr