Γειτονικά ντέρμπι σε Νίκαια και Ταμπάκικα

Μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε και πάλι το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναγροτικό Νίκαιας και Ολύμπικ/Νέες Καρυές, ενώ γειτονικό ντέρμπι έχουμε και στα Ταμπάκικα, όπου οι Αμπελόκηποι θα υποδεχθούν την Λάρισα 2012.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας και η ενδέκατη αγωνιστική παίρνει σειρά το Σάββατο, όπου έχει πολλά δυνατά παιχνίδια με ώρα έναρξης στις 15:00 το μεσημέρι. Ρεπό την αγωνιστική αυτή έχουν τα Βούναινα.

Αρχικά, στο Ελευθεραί η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ ο Ολυμπιακός Χειμαδίου θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Απόλλωνα Βρυσιών.

Οι Αμπελόκηποι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Λάρισα 2012, ενώ ο Παναγροτικός Νίκαιας θα αγωνιστεί απέναντι στην Ολύμπικ/Νέες Καρυές, με τα δύο αυτά παιχνίδια να είναι και γειτονικά ντέρμπι.

Στην Ραψάνη ο Σ.Σ.Ρ. θα υποδέχεται στην ενδέκατη αγωνιστική τον Όλυμπο Γόννων, ενώ ο Αστέρας Τυρνάβου θα αγωνιστεί απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Κίσσαβο Συκουρίου.

Εντός έδρας αγωνίζεται η Δόξα Αργυροπουλίου και θα αντιμετωπίσει τον Δολιχιακό, ενώ τέλος, η Προοδευτική Ανάβρας θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Δόξα Ραχούλας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Ελευθεραί – Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Χειμάδι – Βρυσιά
Αμπελόκηποι – Λάρισα 2012
Νίκαια – Νέες Καρυές/Ολύμπικ
Σ.Σ. Ραψάνης – Γόννοι
Αστέρας Τυρνάβου – Συκούριο
Αργυροπούλι – Δολιχιακός
Ανάβρα – Ραχούλα
Ρεπό: Βούναινα