Γιουβέντους – Τορίνο 1-1

Η Τορίνο προηγήθηκε από νωρίς στο Allianz Stadium και πήγαινε για νίκη-Champions League αλλά στο 84′ o CR7 ισοφάρισε για τους αδιάφορους Μπιανκονέρι.

Μία μέρα πριν την 70ή επέτειο από την τραγωδία της Superga, η Τορίνο είχε την ευκαιρία να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη όσων χάθηκαν: Νίκη στην έδρα της Γιούβε και άνοδος στην 4η θέση, έστω σε ισοβαθμία με την Αταλάντα. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι έδειχνε όντως έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο, παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς με τον Λούκιτς μετά το λάθος του Πιάνιτς, αλλά τελικά ο Ρονάλντο ισοφάρισε για τους Μπιανκονέρι, οι οποίοι παίζουν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες σχεδόν με όλους όσοι διεκδικούν είσοδο στην 4άδα και δείχνουν έτοιμοι να κρατήσουν… ίσες αποστάσεις: Ισοπαλία με την Ιντερ; Ισοπαλία και με την Τορίνο.

Περισσότερα σε λίγο…

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Κουαδράδο (78′ Ματέους Περέιρα), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (85′ Ντε Σίλιο), Ρονάλντο, Κεν.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Ντε Σιλβέστρι (89′ Τζάτζα), Λούκιτς (79′ Άινα), Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι, Μπερενγκέρ (70′ Μπαζέλι), Μπελότι.

Γιουβέντους - Τορίνο 1-1

Πηγή: gazzeta.gr