Ο Ρουμάνος προπονητής, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος και παρά την απουσία οκτώ διεθνών ποδοσφαιριστών, ανεβάζει τους ρυθμούς των προπονήσεων.
Μετά το απαιτητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (05/10), στο οποίο δεν συμμετείχαν οι Κάμπος, Λημνιός, Λεβέκ και Πούγγουρας, ανακοίνωσε ότι και την Παρασκευή (06/10) θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις υψηλής έντασης.
Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στο δελτίο Τύπου:
«Με αφορμή τη διακοπή της Super League Σουρωτή, ο Ρουμάνος τεχνικός επανέφερε στο πρόγραμμα τις διπλές προπονήσεις, ώστε οι παίκτες του να… φορτσάρουν σε όλους τους τομείς. Το πρωί, λοιπόν, το βάρος έπεσε στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα.
Το απόγευμα, ήταν η σειρά της τακτικής με τους παίκτες να δουλεύουν ξεχωριστά ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Οι αμυντικοί πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στην ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων.
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενόχλησης στο ισχίο, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ έχει ανεβάσει ρυθμούς και σταδιακά ενσωματώνεται πλήρως με τους συμπαίκτες του.
Ο Τζάλμα Κάμπος με τον Δημήτρη Λημνιό το πρωί έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα και τρέξιμο στο γήπεδο, το απόγευμα έβγαλαν ένα απαιτητικό ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσουν ασκήσεις με μπάλα.
Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να γυμνάζονται στις 10:00 και στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».











