Γκαλίτσιος: «Να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα»

Αποφασισμένος να φθάσει τον Σμόλικα Φαλάνης πολύ ψηλά την νέα ποδοσφαιρική σεζόν που μας έρχεται, φάνηκε να είναι ο Νίκος Γκαλίτσιος, καθώς σε συνομιλία που είχε με το ArenaLarissa.gr, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα πρέπει στο τέλος να βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Σχετικά με τις μεταγραφές που έχουν φθάσει τις 8 είπε τα εξής: «Αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση πως οι μεταγραφές πρέπει να γίνουν αρκετά νωρίτερα από πέρυσι ώστε να καταστρώσουμε τα σχέδια μας για την νέα χρονιά όσο πιο νωρίς γίνεται. Στην ομάδα έχουν έρθει αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές και πάνω από όλα πολύ καλά παιδιά. Το ρόστερ είναι σχεδόν πλήρες και με μία ή δύο ακόμη προσθήκες η ομάδα θα ολοκληρωθεί».

Για την πρώτη της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σίγουρο ακόμη, καθώς περιμένουμε την απάντηση της ΕΠΣΛ για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η πρώτη του Σμόλικα θα είναι ή την Τετάρτη 23 Ιουλίου ή την Δευτέρα 28 Ιουλίου».

Τέλος, για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα του Σμόλικα, δήλωσε: «Με τις μεταγραφές που έχουν γίνει, η ομάδα αλλάζει επίπεδο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό για την νέα χρονιά. Οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και θέλουμε σίγουρα να φθάσουμε τον Σμόλικα ψηλά. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα, ελπίζουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε και να είμαστε μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος».