Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Γουίγκαν στους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας και ο τεχνικός των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα θυμήθηκε ένα περιστατικό το 2003 όταν βρέθηκε κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Γουίγκαν!
Ήταν η εποχή που είχε φύγει από την Μπαρτσελόνα και ήθελε να δοκιμάσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο η μετακίνησή του δεν προχώρησε γιατί η φυσική του κατάσταση πλέον δεν ήταν στα επιθυμητά επίπεδα.
«Ναι, ήταν αρκετά χρόνια πριν… αλλά δεν ήμουν αρκετά καλός! Αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν σε μεγάλη ηλικία για να παίξω ποδόσφαιρο εδώ. Προσπάθησα να παίξω μπάλα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Ήθελα να παίξω στην Premier League αλλά ήμουν 33 – 34 ετών και σαν ποδοσφαιριστής πλέον είχα πάρει την κάτω βόλτα. Ήταν έξυπνο που δεν με επέλεξαν», σχολίασε ο Γκουαρδιόλα.











