Γουάντα Νάρα: «Δεν τηλεφώνησα στον Κόντε για τον Ικάρντι…»

Fake news χαρακτήρισε η αγαπημένη και εκπρόσωπος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, την επαφή που της χρέωνε ο ιταλικός Τύπος με τον Αντόνιο Κόντε αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Ίντερ.

Η σύντροφος του Αργεντινού φορ, έχει προκαλέσει ουκ ολίγα προβλήματα στους «νερατζούρι» με τις κατά καιρούς τοποθετήσεις της και ενδεχομένως με όσα βάζει στο μυαλό του Ικάρντι για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αυτή τη φορά, ο ιταλικός Τύπος της χρέωσε τηλεφώνημα στον νέο κόουτς της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, προκειμένου να μάθει αν υπολογίζει ή όχι τον ποδοσφαιριστή, με την Νάρα να γράφει στα social media: «Συνεχίζει ο κόσμος να φιλτράρει fake news. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα. Πως γίνεται να γράφουν τόσοι πολλοί για ένα τέτοιο ψέμα…».

Γουάντα Νάρα: «Δεν τηλεφώνησα στον Κόντε για τον Ικάρντι...»

Πηγή: gazzeta.gr