Γ’ Εθνική: Στην ισοπαλία Αστέρας Καληράχης και ΑΕ Λευκίμμης

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Λευκίμμη στα Γρεβενά, αν και πήγε με ελλείψεις, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Καληράχης.

Με λίγες φάσεις το α΄ μέρος, με την ομάδα της ΑΕΛ να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 29΄ όταν η εκτέλεση φάουλ από πλάγια του Θεοδωράκη ξεγέλασε τους πάντες με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όμως δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν οι παίκτες της ΑΕΛ αφού στο επόμενο λεπτό ο Πάλλας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε λίγο καλύτερα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλύτερες ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ, χωρίς να αλλάζει το σκορ τυου α΄ μέρους.

Αστέρας Καληράχης: Κοκκινίδης, Κωστούλας, Αποστόλου,, Κοζαδίσογλου, Στεργιόπουλος, Νιάρχος, Τσικόπουλος, Πάλλας, Κουτσάφτης, Σάλα, Ρούσης.

ΑΕ Λευκίμμης: Γκάγκος, Κωστακιώτης, Αρμενιάκος, Πουλημένος, Βασιλάκης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Κυπτίου, Γεωργακόπουλος, Θεοδωράκης, Γρηγοριάδης.

Πηγή: enimerosi.com

Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης:

Γ’ Εθνική: Νέο «διαζύγιο» με προπονητή!

Γ’ Εθνική: Τέλος μετά από 2,5 χρόνια – Επίσημα παρελθόν από τον πάγκο

Τρίκαλα: Τέλος ο Καβακάς!

Super League 2: Επιστολή σε Οικονόμου και Αυγενάκη για ΕΡΤ

Πηγή: mikriliga.com