Γ’ Εθνική: Τρομερή η Θύελλα Σαρακηνών – Έσπασε το αήττητο του Μακεδονικού!

Γ’ Εθνική: Φρένο στο αήττητο σερί του Μακεδονικού έβαλε η Θύελλα Σαρακηνών που επικράτησε 1-0 εντός έδρας

Παίζοντας με πάθος και ψυχή η Θύελλα Σαρακηνών με δράστη τον Γκέσιο στο 16ο λεπτό επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού εντός έδρας και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων που μετρούσαν οι φιλοξενούμενοι.

Η Θύελλα Σαρακηνών ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Γκέσιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα του Μακεδονικού και σκόραρε για το 1-0.

Στο 23΄υπήρξαν διαμαρτυρίες από την Θύελλα Σαρακηνών για γκολ που δεν μέτρησε. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ουζούνης έκανε το σουτ και ο Γουναρίδης μπλόκαρε με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και η Θύελλα Σαρακηνών πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ αλλά την διπλή προσπάθεια σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Θύελλας Σαρακηνών. Πάντως ο Έλληνας τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δήμο Μακρή να παίρνει τη θέση του.

Στο 67ο λεπτό η Θύελλα Σαρακηνών θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Γκέσιος από πλάγια θέση πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Γουναρίδη. Στο φινάλε δεν άλλαξε κάτι και η Θύελλα Σαρακηνών πήρε τη νίκη.

Πηγή: mikriliga.com