“Δάγκωσαν” και το… παγωτό!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινούν τις διακοπές τους οι Λύκοι που επικράτησαν με το εντυπωσιακό 0 – 4 κόντρα στη Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου.
Γράφει ο Χρίστος Τζίκας
Νίκη που βρίσκει την ομάδα των Λύκων στην τελική βαθμολογία της Β΄τοπικής κατηγορίας στη τέταρτη θέση με 39 βαθμούς συγκομιδή, ενώ θα μπορούσαν να τα βάλλουν και με την τύχη τους καθώς αν είχαν ξεκινήσει πιο δυναμικά στην αρχή της χρονιάς θα μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα διεκδικώντας με καλύτερες αξιώσεις την άνοδο. Από την άλλη η ομάδα του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου κλείνει τη χρονιά με αρνητικό πρόσημο, καθώς τερμάτισε στην 7η θέση, μία χρονιά που διεκδικούσε ακόμα και την άνοδο.
Δυναμικό το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση που κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς. Έτσι μόλις στο 5ο λεπτό ο Γεωργούλας έγινε αποδέκτης της μπάλας επιχειρώντας και το σουτ έξω από την περιοχή, για να καταλήξει στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας για το 0 – 1, μάλιστα αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα των Λύκων ήθελε να έχει ένα εκρηκτικό εφτάλεπτο. Στο 71′ ο Λιτζερίνος δέχθηκε τη μπάλα από τον Αλεξανδρή και δεν δυσκολεύτηκε για το 0 – 2. Ενώ δύο λεπτά μετά γκολ καρμπόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77′ από το σημείο του πέναλτι. Ο Μάρκος Βαλιάκος ανέτρεψε τον Αλεξανδρή, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουρονίκος που διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4.
Οι Συνθέσεις
Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Χατζής Κ., Γραμμένος Β. (70′ Βαλιάκος Α.), Βαλιάκος Μ., Γεωργάκης, Μήσιος, Λυμπίκης Αθ., Βαλιάκος Π., Παναγιώτου, Γραμμένος Α., Μπρέλλας.
Λύκοι (Σάκης Καλαμάς – Λευτέρης Λελεδής): Μουτσάι, Μπουρονίκος, Αλεξίου, Νικάκης, Αλεξανδρής, Σπανός, Μήτρος (55′ Μπέρσι), Λιντζερίνο, Καψάλης, Γεωργούλας, Ντριβαλάς.
Διαιτητική Τριπλέτα
Καρδούλας, Αθανασούλας, Παραφέστας.











