Δήμιος του Λεβαδειακού ο ΟΦΗ, φουντώνει η μάχη για την 5η θέση
Ο ΟΦΗ υπέταξε σε ακόμα ένα παιχνίδι για την φετινή σεζόν τον Λεβαδειακό με 2-0 στο “Παγκρήτιο Στάδιο” και έβαλε φωτιά στη μάχη για την 5η θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Χρήστος Κόντης είδε τον Μπόρχα Γκονθάλεθ να αποχωρεί τραυματίας και αυτόματα τέθηκε αμφίβολος για τον τελικό κυπέλλου. Ο Λεβαδειακός μάλιστα στο 15ο λεπτό άγγιξε το 1-0, όταν ο Παλάσιος απέφυγε τον Αθανασίου, έκανε την σέντρα για τον Όζμπολτ, με τον Σλοβένο να κάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20′ οι Κρητικοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Σαλσέδο να ανοίγει το σκορ αλλά υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης με το τέρμα του Ιταλού να ακυρώνεται.
Οι γηπεδούχοι πήραν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, αποκτώντας τα ηνία της αναμέτρησης και στο 31′ έφτασε μια ανάσα από το 1-0, όταν ο Σενγκέλια έκανε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο Λοντίγκιν, ο Νους έτρεξε κι εκτέλεσε με το δεξί από τη μικρή περιοχή και πάλι ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν εκεί, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Κωστούλας πλάσαρε υπό την πίεση του Βήχου και μπλόκαρε ο Λοντίγκιν, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία.
Το γκολ όμως έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου για την ομάδα του Κόντη και ήρθε στο 37′ όταν ο Αθανασίου έκανε την σέντρα ο Σενγκέλια πήρε την κεφαλιά πάσα με την μπάλα να στρώνεται στον Κωστούλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τσιβελεκίδη και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Λοντίγκιν κάνοντας το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των playouts στη Super League:
Σάββατο 18 Απριλίου
Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0
Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-2
20:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
Πηγή: ertsports.gr











