“Δεν είμαστε μάγοι”
Στα αμυντικά λάθη και το γεγονός πως κάθε λάθος ήταν και γκολ για την ομάδα του, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, μετά και την ήττα με 4 – 1 από το Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC ARENA.
Παράλληλα τόνισε πως η βελτίωση θα έρθει σε βάθος χρόνου, καθώς κανείς δεν είναι μάγος!
Πιο Αναλυτικα:
“Για το ντεμπούτο μου ήταν μια άσχημη εμφάνιση. Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Δεν είναι η σωστή εικόνα το 1 – 4. Βεβαίως και κάναμε μερικά λάθη. Αλλά κάθε μας λάθος ήταν και γκολ. Μέχρι το 0 – 1 ο τερματοφύλακας μας δεν είχε ακουμπήσει τη μπάλα. Είχαμε παρόλα αυτά την ευκαιρία να κάνουμε το 2 – 3 και τη χάσαμε. Θα πρέπει να εξελιχθούμε στην αμυντική μας λειτουργία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποφεύγουμε ξανά τα σημερινά μας λάθη. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, μονάχα οι πόντοι είναι εκείνοι που μετράνε. Γι΄ αυτό και πρέπει να προετοιμαστούμε ενόψει και του αγώνα με τον Ατρόμητο”.
Για το πως θα βελτιωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η εικόνα της ομάδας…
“Δεν είμαστε μάγοι. Πρέπει να παραμείνουμε συμπαγείς και να μείναμε οικογένεια σαν ομάδα. Σε αυτό το παιχνίδι είδα πολλή ενέργεια αλλά πρέπει να βάλουμε και λίγο εξυπνάδα στο παιχνίδι μας. Να μην κοπιάζουμε άσκοπα. Αυτό όμως δεν μπορούμε να το μάθουμε μέσα σε λίγες ημέρες”.
Για τα “περίεργα” αποτελέσματα…
“Κάθε φορά προσπαθούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να μείνουμε στη κατηγορία και αν χρειαστεί θα κάνουμε και τρεις νίκες. Θα είμαι όμως χαρούμενος και έξι πόντους”.











