Διαζύγιο Νίκη Νίκης με Ηλία Αρβανίτη
Παρελθόν αποτελεί από σήμερα το απόγευμα (06/04) από την τεχνική ηγεσία της Νέας Νίκη Νίκης, ο Ηλίας Αρβανίτης καθώς και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους 5 στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.
Η σχετική ανακοίνωση της Νίκη Νίκης:
“Η Νέα Νίκη Νίκης ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέση της συνεργασίας της με τον προπονητή της, Ηλία Αρβανίτη, τον οποίο και ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.”
Ο Ηλίας Αρβανίτης ανέλαβε της τύχες της Νίκης το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από τον πάγκο της Δήμητρας Αγιάς. Με αυτόν στον πάγκο της η Νίκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στον 1ο Όμιλος της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, όμως τα ατυχή αποτελέσματα του δευτέρου γύρου οδήγησαν τις δύο πλευρές στο διαζύγιο.
Μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα θα βρεθεί ο αντικατάστατης του Ηλία Αρβανίτη.












