Τρίποντο σωτηρίας για τον Βόλο στο Αγρίνιο

Διαθέσιμοι οι Τσοκάνης και Σούντγκρεν με ΠΑΟΚ

Οι δύο ποδοσφαιριστές των Βολιωτών επέστρεψαν στην αποστολή του Χοακίν Γκόμεθ και υπολογίζονται κανονικά για την αυριανή (21/9, 17:00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Με τους Τσοκάνη και Σούντγκρεν να επιστρέφουν στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για το αυριανό (21/9, 17:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας δεν υπολογίζει τον Ντε Καμπς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς της περασμένης Δευτέρας (16/9) με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή του Βόλου συμπεριλήφθηκαν οι: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.//Π.

Πηγή: ertsports.gr