“Διακοπή” στο αήττητο του Αβέρωφ

Πρώτη ήττα για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, πρώτη νίκη τη φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, το παιχνίδι που διεξήχθη στο “Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης” τέλειωσε με 0 – 1 αλλά, θα είχε να προσφέρει σίγουρα πολλά εκτός από αριθμούς αν είχε και περισσότερο θέαμα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με αρκετή όρεξη και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην μετατροπή φάσεων παίρνουν σίγουρα κάτω από τη βάση. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή Δρυστέλλα.

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί αρκετά εύκολα από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, ενώ σίγουρα θα θέλουν και οι προπονητές να διαγραφεί από τις μνήμες τους. Στο 24′ ο Κίτσιος μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει με τους αμυντικούς να το προλαβαίνουν και να τον κόβουν.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που θα θυμούνται θα είναι το απευθείας χτύπημα του Αντωνόπουλου στο 37′ από πλάγια θέση, όμως τη μπάλα να περνά άουτ.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους να δημιουργούν την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο 52′, όταν ο Τζάτζιος σέντραρε από τα αριστερά και ο Τσιρβούλης στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 60′  απάντηση από τον Απόλλωνα Λάρισας, όταν ο Σκάκος προωθήθηκε, πήρε τη μπάλα από τον Αγροδήμο, αλλά το σουτ μπλόκαρε σταθερά ο Παζιάνας.

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση πέτυχε στο 76ο λεπτό ο Αγροδήμος. Ο Μαρούδης έφυγε γρήγορα από τα δεξιά στην επίθεση κάνοντας μία εκπληκτική κούρσα, σέντραρε χαμηλά στην περιοχή, όπου αποδέκτης της μπάλας έγινε ο νεαρός επιθετικό, όπου με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε και το τελικό 0 – 1.

Most Valuable Player…Γιάννης Αντωνόπουλος!

Ο νεαρός χαφ είναι ο συνδετικός κρίκος του Απόλλωνα ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα της Φιλιππούπολης πέτυχε τη πρώτη νίκη, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι από τις μονάδες που θα ξεχωρίσουν σε αυτό το πρωτάθλημα.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Καφφές, Μιχαήλ, Περδίκης, Κλεισιάρης, Βλασίδης (67′ Σιαμπάνης), Μητρακούλης (61′ Γκουτσιούδης), Μπάρδας, Βαϊτσης, Τσιρβούλης, Κίτσιος (39′ Τζάτζιος).

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Τσώτος): Μπάκαρος, Μαρούδης, Ραμπέλι, Σκάκος, Εμμανουήλ, Γερονάτσιος, Καρβούνης (67′ Καλαμπάκας), Κολοβός, Αγροδήμος (85′ Πατσιούρας), Αντωνόπουλος, Παππάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Σάρρος, Βαλιώτης.