“Δια πυρός και σιδήρου” και από την Μαρμαρίνη!
Ματς με δύναμη, πάθος αλλά και τεχνική με ταχύτητα παρακολούθησαν όσοι μετά την εκκλησία επέλεξαν το γήπεδο της Μαρμαρίνης για να αρχίσουν την ημέρα τους… ποδοσφαιρικά, με την τοπική ομάδα και την Λάρισα 2012 να προσφέρουν έντονες στιγμές συγκίνησης και άγχους σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου τα είχε όλα, με τελικό σκορ, 2 – 4.
Η Λάρισα 2012 αν και με περιπετειώδη τρόπο τελικά κατάφερε να “φύγει” από την Μαρμαρίνη με το “διπλό” στις αποσκευές της και πλέον ατενίζει την συνέχεια με περισσότερη άνεση, εκμεταλλευόμενη και την νέα “γκέλα” του Ελευθεριακού με τους Λύκους.
Στο 24′ η πρώτη επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων μετουσιώθηκε και σε γκολ όταν ο Γαλάρας έπαιξε ωραία και έξυπνα το ένα – δύο με τον Δημήτρη Κίτσιο ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από αριστερά με διαγώνιο σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστίας του Παπανικολάου για το 0 – 1.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γαλάρας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με την μπάλ να διασχίζει όλη την μικρή περιοχή και να καταλήγει στον Τάσο Μάντζα ο οποίος από κοντά και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2, όπου και ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και με την αλλαγή του Αγγέλη με τον Μπέτσιο, οι ισσορόπιες άλλαξαν. Το πάθος και η δύναμη του Αγγέλη έδωσαν την θέση του στην ταχύτητα και την τεχνική του “νιάτου”, Λευτέρη Μπέτσιου ο οποίος έκανε “γιογιό” τον προσωπικό του αντίπαλο Τσιτσόπουλο όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.
Παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή άνηκε και πάλι στους φιλοξενούμενους, όταν στο 49′ ο Παναγιώτης Φλώρος βρήκε τον Δημήτρη Κίτσιο ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Παπανικολάου, η καθυστέρηση του όμως στο τελείωμα της φάσης έκανε τον Κολοβό να τον προλάβει και με τάκλιν να παραχωρήσει κόρνερ.
Στο 55′ ο Μπέτσιος μπήκε στην περιοχή από δεξιά με τον Παντελή Φλώρο να τον ανατρέπει με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι και τον Νικολάου να λέει “παίζεται”.
Στο 60′ ο Γαλάρας ήταν και πάλι ο εκτελεστής του κόρνερ όπου θα μπορούσε να είχε τελειώσει και το παιχνίδι. Η εκτέλεση του Γαλάρα ήταν πονηρή – συρτή στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε ποτέ φτάνοντας στο δεύτερο δοκάρι στον Μάντζα, σε μια φάση “καρμπόν” του δεύτερο τέρματος των φιλοξενουμένων, μη όμως έχοντας την ίδια κατάληξη καθώς ο Μάντζας πλάσαρε λίγο άουτ.
Στο 65′ ο Σκιάς μπήκε στην περιοχή από πλάγια δεξιά πάτησε την μπάλα θέλοντας να κάνει προσποίηση στον αντίπαλο του, με αποτέλεσμα ο Μπαστούνης να τον αγκαλιάζει με τον Νικολάου και πάλι να λέει “παίζεται”.
Στο 67′ ο Νάκης εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να γλύφει την συμβολή των δοκαριών της εστίας του Κούρτη και να περνά άουτ.
Στο 70′ ο Μπέτσιος κέρδισε φάουλ από τον Τσιτσόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περδικούλης ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος και στέλνοντας την στην ελεχγόμενη γωνιά της εστίας του αιφνιδιασμένου Κούρτη για το 1 – 2.
Στο 77′ οι γηπεδούχοι έχασαν κλασσική ευκαιρία για γκολ. Ο Περδικούλης εκτέλεσε από αριστερά κόρνερ η μπάλα που δεν απομακρύνθηκε ποτέ με τις κόντρες κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι στον Κολοβό ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κούρτη.
Στο 83′ ο Σκλήκας εκτέλεσε φάουλ με τους παίκτες της Λάρισας 2012 να απομακρύνουν πάνω στον Μπέτσιο ο οποίος έξω από την περιοχή και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κούρτη για το 2 – 2 μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Τάσος Μάντζας πέταξε στον κενό χώρο στον ταχύτατο Δημήτρη Κίτσιο ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Παπανικολάου και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του στο 89′.
Κάπου εκεί υπήρξε μια αντιπαράθεση στην κερκίδα έξω από το γήπεδο με δύο φιλάθους να πιάνονται τελικά στα χέρια, προκαλώντας την εξόργηση των Δόνο και Μπαστούνη οι οποίοι βγήκαν εκτός γηπέδου για να υπερασπιστούν τον “δικό” τους και δικαίως αποβλήθηκαν στην συνέχεια του παιχνιδιού από τον κ. Νικολάου με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Αυτήν η διαταραχή δημιούργησε μια διακοπή περίπου δέκα λεπτών με το παιχνίδι να συνεχίζεται για ακόμη πέντε λεπτά, στα οποία και ο Δημήτρης Κίτσιος πρόλαβε και έκανε το 2 – 4, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ – τρικ.
Οι Συνθέσεις
Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Χρήστος Τασιούλης): Παπανικολάου, Αγγέλης (Μπέτσιος), Σκλήκας, Καλογιάννης, Κολοβός, Μπάτσικας, Περδικούλης, Νάκης, Νοβοκρεσενίδης, Σκιάς, Τζερμιάς.
Λάρισα 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Κούρτης, Γεωργίου, Γκόλτσιος (62′ Τσιτσόπουλος), Φλώρος Παναγ., Φλώρος Παντ., Δόνος, Κίτσιος Δ., Μπαστούνης, Φλώρος Αντ. (80′ Δημόπουλος), Μάντζας, Γαλάρας (72′ Αγγελόπουλος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Νικολαόυ, Κοντοβασίλης Γ., Φακης.



























