Διπλασίασε τις νίκες του το Αχίλλειο!
Ο Πρωτέας Αχιλλείου πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας του Αστέρα Μελισσοχωρίου με 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν κάποιο γκολ όσο ακόμα το σκορ ήταν στο 0 – 0 και το πλήρωσαν με το τέρμα του Κουτσογιώργου στο 71′ που χάρισε την νίκη στην ομάδας του.
Το Μελισσοχώρι είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς μόλις στο 3′ σε ένα χαμένο τετ – α – τετ του Κουτσογιάννη, ενώ στο 10′ το σουτ του Ζαφειρίου εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ.
Νέα πολύ καλή ευκαιρία στο 17′, όταν ο Κατσίπλας με κεφαλιά εξ΄ επαφής έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Ο Πρωτέας απάντησε στις ευκαιρίες στο 25′, όταν το ανάποδο ψαλίδι του Νικολακούλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κλεισιάρης.
Το ντεμαράζ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για τον Αστέρα και πιο συγκεκριμένα στο 50′ ο Θυμάκης αστόχησε σε τετ – α – τετ.
Ο Πρωτέας πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 71′, όταν ο Κουτσογιώργος με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κλεισιάρη για το 1 – 0.
Στο 87′ το Μελισσοχώρι έχασε μοναδική ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση, όταν το πλασέ του Λιάγκα από πολύ κοντινή απόσταση πέρασε άουτ!
Οι Συνθέσεις
Πρωτέας Αχιλλείου (Βασίλης Καραμητράς): Κοτέλης, Παπαδημητρίου (87 Σουλιώτης), Σαμαρτζής, Μπαζούκης, Τσικούρας, Τσιάντος, Κατέβας, Νικολακούλης Χατζόπουλος, Γαζέπης (62′ Τσανούσας), Κουτσογιώργος.
Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Κλεισιάρης, Κουτσάκης (75′ Αγγελούλης), Παπαδούλης, Λιάγκας, Κουτσογιάννης, Κουρούπης, Ακριβοσούλης (76′ Περγάντης), Γουρνάρης, Ζαφειρίου, Κατσίπλας (75′ Μπαζούλης), Θυμάκης.
Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Καραμούστος, Τάνας.











