Δόθηκαν δύο νέα ονόματα για τα στημένα

Τα ονόματα δύο ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Αγγλία έδωσε στη δημοσιότητα το Εθνικό Πρακτορείο Εγκλήματος, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως τους έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες και εκρεμμεί δίκη εις βάρος τους.

Ο Μίκαελ Μπόατενγκ και ο Ακίμ Αντελάκουν, αμφότεροι 22 ετών από το Δυτικό Λονδίνο και ποδοσφαιριστές της Γουάιτχοκ (ομάδα της Κόνφερενς στο νότιο κομμάτι της Αγγλίας) εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Πρακτορείου Εγκλήματος ανέφερε σχετικά:

«Η Βασιλική Εισαγγελική Υπηρεσία της Διεύθυνσης του Οργανωμένου Εγκλήματος βρήκε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και απήγγειλε κατηγορίες».

Οι δύο κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 11 Δεκεμβρίου, και πρόκειται για το τρίτο και τέταρτο, διαδοχικά, άτομα που έχουν κατηγορηθεί για παράνομο διεθνή στοιχηματισμό.

Θυμίζουμε πως στις 28 Νοεμβρίου είχαν γίνει γνωστά και τα ονόματα των Τσαν Σανκαράν και Κρίσα Σαντζέι Γκανεσάν.

Πηγή: england365.gr