Δύσκολα θα χάσει την άνοδο ο ΠΟΕ
Στην δύσκολη έδρα του νεοφώτιστου Ταυρωπού, ο Π.Ο. Ελασσόνας πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της στους πέντε βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 38′ ο Χατζηβαλσάμης. Στο 45′ ο Φλίγκος έκανε το 0 – 2. Το γκολ της Ελασσόνας ήταν σουτ «φωτοβολίδα» από τα 30 μέτρα που άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα του Ταυρωπού.
Στο 80′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Π.Ο.Ε με τον Χατζηβαλσάμη και στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Σέντρα του Χάμου και κεφαλιά Χατζηβαλσάμη έγραψε το 0 – 3 στο 89′. Ο Ταυρωπός μείωσε σε 1 – 3 στις καθυστερήσεις με τον Ντόβα που είχε και δοκάρι λίγο πριν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Ταυρωπός – ΠΟΕ 1 – 3
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγρότης Λιανοκλαδίου 1 – 0
Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Αλμυρός 1 – 0
Μουζάκι – Βελούχι 1 – 4
Καμένα Βούρλα – ΑΟ Καρδίτσας 0 – 2
Πυργετός – Αμπελωνιακός 0 – 2
Η Βαθμολογία
1. ΠΟΕ 15
2. Αμπελωνιακός 10
3. ΑΟ Καρδίτσας 10
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 10
5. Λιανοκλάδι 8
6. Βελούχι 7
7. Πυργετός 6
8.Πύρασος 6
9. Αλμυρός 4
10. Μουζάκι 4
11. Καμένα Βούρλα 3
12.Ταυρωπός 3
Η Επόμενη Αγωνιστική
Π.Ο. Ελασσόνας – Α.Ε. Μουζακίου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πυργετός
Αλμυρός – Καμένα Βούρλα
ΑΠΟΚ Βελούχι – Α.Ο. Καρδίτσα
Αμπελωνιακός – Α.Ο. Ταυρωπός
Αγρότης Λιανοκλαδίου – Πύρασος Ν. Αγχιάλου












