Δύσκολες αποστολές για Τερψιθέα και Αγιά!

Κανονικά συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των ομάδων του Νομού της Λάρισας στην Γ΄ Εθνική, με τον Μαχητή Τερψιθέας και τον Δωτιέα Αγιάς να έχουν το δυσκολότερο έργο, απέναντι σε Κύμη και Τρίκαλα, αντιστοίχως.

Τον συγκάτοικο της Λαμίας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου θα υποδεχθεί ο Μαχητής Τερψιθέας το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Τερψιθέας, Α.Ο. Κύμης. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θα έχει στην διάθεση του, τον μόνιμα – πλέον, Λιλολάρι, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί η συμμετοχή ή όχι του Αλέξη Νικούλη.

Ο Δωτίεας θα ταξιδέψει στα γειτονικά Τρίκαλα, όπου θα κοντραριστεί με την ομάδα του Τίμου Καβακά με τον Σωτήρη Αντωνίου να έχει στην διάθεση του και τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Λαμπρόπουλο και Νταγιαντά.

Στον Αμπελώνα, μετά και την εκτός έδρας νίκη – ψυχολογίας στον Βελεστίνο, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπανδρέου και Κομισόπουλο (τιμωρημένοι) όπως επίσης και οι Κόκκινος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής και Ρόκα (τραυματίες).

Στην πιο δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Πυργετός που δεν θα ήταν και υπερβολή εάν τον χαρακτηρίζαμε ως καταδικασμένο για πτώση. Το Δ.Σ. του Πυργετινού συγκροτήματος μεσοβδόμαδα είχε σύσκεψη για το μέλλον της ομάδας, αποφαζίζοντας να μην το βάλει κάτω έως και το τέλος της σεζόν και όπου βγάλει.

Τέλος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα ταξιδέψει στην μακρινή Κέρκυρα ούτως ώστε να αντιμετωπίσει τον τοπικό Όλυμπο Κέρκυρας, συνεχίζοντας να ακολουθεί το πρόγραμμα της ΑΕΛ, με τον Κώστα Κατσάρα να προπονεί μεσοβδόμαδα την ομάδα του στε πλαστικό γήπεδο, για την καλύτερη εξοικίωση των ποδοσφαιριστών του, ενόψει του πλαστικού τερέν της Κέρκυρας. Στο απουσιολόγιο του σημειώνονται οι Τόλιος (τραυματίας) και Καλπίας (τιμωρημένος).

Το πρόγραμμα των ομάδων του Νομού μας

Τρίκαλα – Δωτιέας Αγιάς
Μαχητής Τερψιθέας – Κύμη
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Α.Σ. Πυργετού
Αμπελωνιακός – Λευκάδια
Όλυμπος Κέρκυρας – Οικονόμος Τσαριτσάνης