Δύσκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους, ντέρμπι στη Φαλάνη!

Αύριο Σάββατο (20/02) και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία.

Οι Απόλλων Λάρισας & Αχιλλέας Φαρσάλων δοκιμάζονται στις έδρες των Καλοχωρίου και Π.Ο.Ε. αντίστοιχα, ενώ στη Φαλάνη θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Φαλανιακό και Σμόλικα.

Αρχικά, στην Ελασσόνα ο Π.Ο.Ε. θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Αετό Αμυγδαλέα.

Στη Γιάννουλη η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Δάφνη Γλαύκης, ενώ ο Αμπελωνιακός θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τον Αετό Μακρυχωρίου.

Στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Φαλανιακό και Σμόλικα, ενώ η Νέα Πολιτεία θα αγωνιστεί στο γήπεδο της απέναντι στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Στο Βλαχογιάννι η τοπική Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ στο Καλοχώρι η Αναγέννηση θα αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Απόλλων Λάρισας. Τέλος, ο Δαμασιακός αυτή την αγωνιστική θα παίξει στο γήπεδο του και θα υποδεχθεί τον ουραγό, Ηρακλή Χάλκης.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα:

ΠΟΕ 20/02 Αχιλλέας Φαρσάλων
Αγ. Ανάργυροι 20/02 Αμυγδαλέα
Γιάννουλη 20/02 Γλαύκη
Αμπελωνιακός 20/02 Μακρυχώρι
Φαλανιακός 20/02 Σμόλικας Φαλάνης
Αστραπή Ν. Πολιτείας 20/02 ΠΑΟΛ Αβέρωφ
Βλαχογιάννι 20/02 Ηρακλής Λάρισας
Καλοχώρι 20/02 Απόλλων Λάρισας
Δαμασιακός 20/02 Ηρακλής Χάλκης